İstanbul Gündemi

MURAT DAŞDEMİR: ‘GEREKSİZ KONULAR KONUŞULUYOR, BUNLAR DOĞRU ŞEYLER DEĞİL'

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
9 Ocak 2021 Cumartesi 13:10

Ümraniye Meclisi‘nin Ocak ayı ikinci oturumunda partisi adına söz alan İYİ Parti Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Murat Daşdemir, partiler arasında yaşanan ve gerginlik yaratan tartışmaların Ümraniye  Meclisine yakışmadığını, bu durumun Ümraniye halkına bir yarar sağlamayacağını savundu. Daşdemir, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“İktidardaki partimizi de muhalefetteki partimizi de Ümraniye halkı bizi buraya iş yapmamız için gönderdi. Ümraniye dışından konuşmaktan, buradaki arkadaşlarımız da muzdarip olmuşlar ki hem iktidar hem de muhalefetteki arkadaşlarımızın kendilerine geleceğini hissetmiş durumdayım. Gereksiz konular konuşuluyor, doğru şeyler değil bunlar. Hizmet için geldik buraya. Bizim grup başkan vekilimiz, 2 yıldan beri, Ümraniye halkı için ne gerekiyorsa yapalım, yapılan işlerin arkasında duralım diyen ve bize bu doğrultuda talimatlarını veren birisidir. Şu anda yapılan konuşmaların Ümraniye’ye bir faydası olduğunu söyleyen bir arkadaşımız var ise kesinlikle kendisinden özür dilerim.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi