İstanbul Gündemi

‘SİYASİ KİMLİKLERİMİZDEN SIYRILMALIYIZ’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
9 Ocak 2021 Cumartesi 12:26

Ümraniye meclisi Ocak ayı ikinci oturumunda söz alan AK Parti Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Yavuz Selim Tuncer, CHP’li Ali Rıza Yıldırım’ın gündem dışı genel konuların Ümraniye meclisinde ele alınması yönündeki konuşmasına destek verdi. Tuncer, ayrıca meclis gündemi haricinde konuşulan konuların Ümraniye halkının yararına olması gerektiğini belirtti. Parti gruplarının sahip olduğu siyasi kimliklerin bazen tartışmaya yol açtığını ve bundan sıyrılmak gerektiğini belirten Yavuz Selim Tuncer şunları söyledi:

“İMAMOĞLU BİZİM DÜŞMANIMIZ DEĞİL”

“Genel sorunların Ümraniye ölçeğine yansımasının konuşulmasında hakikaten bir problem yok ama sayın meclis başkanımızın da ifade ettiği gibi burada çok ince bir nüans var. Siyasi kimliklerimizden bir türlü sıyrılamıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın veya bir bakanının yaptığı işi, olumsuzluklarla anlattığınız zaman bu siyasete girer ve Ümraniye‘nin hayrına bir şey konuşulmamış olur. ‘Senin sağlık bakanın beceriksiz, ekonomi bakanın şöyle böyle’ gibi ifadeler ile işin içerisine girildiği zaman, karşı taraftan ‘Ümraniye‘ye gel, Ümraniye ile alakalı konuş’ tepkisi ile karşı karşıya kalmış olursunuz  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ile ilgili konuşmaya başladığımda CHP‘li arkadaşlarımdan aynı tepkileri aldım. Kendisi bizim hasmımız, düşmanımız değil. Halkın iradesi ile gelmiş, bütün İstanbul‘a hizmetkar olmak için gelmiş. Burada yapılan, bize göre yanlış olan uygulamaların, Ümraniye’ye yansımasını konuştuğumuz zaman siyaseten karşımızda bir refleks oluyor. Biz bunu burada konuşurken, tamamen Ümraniye‘nin faydasına çalışıyoruz. Burada biraz siyasi kimlikten arınmak lazım diye düşünüyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi