İstanbul Gündemi

Osman Nuri Kabaktepe’den Eda Ece’ye sert tepki! ‘En hafif ifade ile...’

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, seçimdeki tercihinden dolayı depremzedeler hakkındaki sözlerle gündem olan oyuncu Eda Ece’ye tepki gösterdi.
Osman Nuri Kabaktepe’den Eda Ece’ye sert tepki! ‘En hafif ifade ile...’
Haberler / Politika
14 Haziran 2023 Çarşamba 19:56

Oyuncu Eda Ece'nin katıldığı bir ödül töreninde depremzedelerle ilgili sarf ettiği sözler tepkilere neden oldu. Eda Ece'ye bir tepki AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’den geldi.

“SANATÇI OLMANIN CİDDİYETİNE DAVET EDİYORUM”

Dün akşam katıldığı bir ödül töreninde sahneye çıkan Eda Ece, depremzedelerle ilgili söylediği sözlerle tepkilerin odağı oldu. Ece’ye tepki gösteren Kabaktepe, “Her insanın siyasi fikri olabilir ve her insan bu fikri açıklama özgürlüğüne sahiptir. Bu durum bütün siyasi kurum ve kişilerin saygı duyması gereken bir husustur. Ancak; Seçim sonuçlarının istedikleri gibi gelmemesinden dolayı milletimizin siyasi tercihinin tahkir edilmesi, üstüne üstelik depremzedelerin bu tahkirde hedef gösterilmesi en hafif ifade ile milli iradeye tahammülsüzlüktür. Sanatçı olmak veya farklı sıfatlara sahip olmak hiç kimseye depremzedeler üzerinden milletimizin siyasi tercihlerini aşağılama hakkı vermez. Depremin yarattığı psikolojik travmaları şaka yaparak aşmaya çalıştığını söyleyenleri, adeta demokrasi nefretine dönüşen basitliğe değil; sanatçı olmanın ciddiyetine davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi