İstanbul Gündemi

RİDEF’in ‘afete karşı hazırlıklı olmak’ konferanslarına yoğun ilgi

Player yükleniyor...
Haberler / STK
19 Ağustos 2021 Perşembe 00:52

Olası bir afette can ve mal kaybını önlemek, koordinasyon ve bilgi akışını sağlamak için neler yapılabileceğinin anlatıldığı ‘Afete Karşı Hazırlıklı Olmak’ konferansları Rize Dernekler Federasyonu’nun organizasyonunda Rize‘de düzenlendi.

BAŞÇA: VATANDAŞLARA TEMEL BİLGİLENDİRMELER VE KISA KESİTLER SUNULDU

Rize Dernekler Federasyonu himayesinde, Rize Mikrofonu ve Altınzade kuyumculuğun desteklediği konferanslar hakkında bilgi veren RİDEF Genel Başkanı Hasan Başça, ‘‘Son günlerde ülke gündemini sarsan orman yangınları ve özelde başta Rize olmak üzere, erozyon ve sele bağlı heyelanlarda alınacak önlemlerin ele alındığı bu konferanslarda vatandaşlara; bu tip durumlar karşısında temel bilgilendirmeler ve kısa kesitler sunuldu.

Gerçekleşen toplantılara köy ihtiyar heyeti ve muhtarların yanı sıra köy sakinleri ve şehrin ileri gelen esnafları, belediye başkanları ve gönüllüler katıldı. Teması afete karşı hazırlıklı olmak konferansı vatandaşlar tarafından olumlu şekilde karşılanırken, toplantı esnasında genel konuların ele alındığı, bölgenin her an yeni afetlere hazır olması gerektiği bir kez daha hatırlatıldı.’’ İfadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi