İstanbul Gündemi

Saadet Partisi İstanbul’da çalmadık kapı bırakmayacak

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, tüm birimleriyle saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mahallelerde kapı kapı dolaşan Saadet Partililer, yaklaşan yerel seçimler öncesi İstanbullular ile bir araya geliyor.
Player yükleniyor...
Haberler / Politika
15 Ocak 2024 Pazartesi 10:19

31 Mart yerel seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan Saadet Partisi, kadın kollarından mahalle birimlerine, gençlik kollarından il ve ilçe yöneticilerine kadar tüm kademesiyle sahaya indi.

"HER AN ZİLİNİZİ ÇALABİLİRİZ"

Saha çalışmalarına ilişkin yapılan açıklamada, “İstanbul’un dört bir yanında tüm teşkilat kademelerimizle sahadayız. En çalışkan kadrolar Saadet kadrolarıdır. Çünkü biz ikna edilmişler hareketi değil inanmışlar hareketiyiz. İstanbul’umuzdaki sorunların yerinde tespiti ve çözüm önerilerimiz ile birlikte bütün mahallelerimizi geziyor ev ev, kapı kapı ziyaret ediyoruz. Hemşehrilerimize selam verip hasbihal ediyoruz. Her an zilinizi çalabiliriz” ifadelerine yer verildi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi