İstanbul Gündemi

Şadi Yazıcı ile gerginlik yaşayan İmamoğlu’na dava açıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında hapis cezası istemi ile "kamu görevlisine alenen hakaret" suçundan dava açıldı.
Şadi Yazıcı ile gerginlik yaşayan İmamoğlu’na dava açıldı
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Temmuz 2023 Cuma 13:19

Ekrem İmamoğlu'nun, geçtiğimiz yıl gerginlik ve arbede de yaşanan açılış programında kullandığı sözler nedeniyle 2 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor. İmamoğlu'nun Tuzla Belediye Başkanı Sadi Yazıcı'ya hakaret ettiği öne sürüldü.

SUÇLAMAYI REDDETTİ

Hazırlanan iddianamede İmamoğlu'nun ifadesine de yer verildi. Buna göre İmamoğlu, "söz konusu şikayetin ciddiyetten uzak ve siyasi saiklerle yapıldığını" belirterek suçlamayı reddetti. Açılışa katılan Tuzla Belediye Başkanı Sadi Yazıcı alanda bulunan bazı kişilerce yuhalanmış, tansiyon yükselirken İmamoğlu "O arkadaş burayı germeye gelmiş. Nezaketsiz provokasyona devam ediyor, kötü söz sahibine aittir" demişti. İmamoğlu beyannamede izleyicileri sakinleştirmek için el işareti yaptığını belirtti.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi