İstanbul Gündemi

Sancaktepe CHP Yerel Basınla Buluştu

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
20 Kasım 2014 Perşembe 20:28

Sancaktepe CHP Yerel Basınla Buluştu

CHP Sancaktepe Örgütü kongreden sonra ilk olarak yerel basınla Motta Restoranda kahvaltılı bir toplantıda buluştu. Toplantıda kongreden sonraki çalışmaları hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Gamze Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri, basının kendilerinden istekleri ve bundan sonra daha koordineli olarak basınla çalışacakları konusunda görüşlerini belirttiler.

Kahvaltıya İlçe Başkanı Gamze Öztürk, CHP Sancaktepe Grup Başkan Vekili Daimi Derin, Meclis Üyeleri Soner İkitemur, Ali Duman, Alper Yeğin, M. Çağlar Aksoy, Sinan Doğan ve Asım Gürkan ile ilçe yönetim kurulu üyeleri Tahsin Ilgar, Nesime Sağlam, Ümit Çakır, Alper Sağdıç, Erdoğan Karip, Nazım Özkan, İlknur Çap ve İbrahim Taş ile yerel basın mensupları katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan İlçe Başkanı Gamze Öztürk, Mart ayında geldikleri göreve o güne denk gelen Soma kömür faciası ile ilgili olarak Somaya bir ziyaret gerçekleştirdiklerini, Yalova seçimlerine destek amaçlı katıldıklarını, Ramazan ayı münasebetiyle bin aileye ziyaret ettiklerini, Bayramda 23 bin aileye bayram zilyetlerinde bulunduklarını ve on kasım da Anıt Kabir’e ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyerek, önümüzdeki günlerde aşure dağıtımı ve öğretmenler günü kutlamaları münasebetiyle bir program gerçekleştirdiklerini de söyleyerek, “bundan sonra basınla daha sık bir araya geleceğiz ”dedi.

Daha sonra CHP Sancaktepe Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Daimi Derin yaptığı konuşmada, “Mart ayındaki seçimlerden sonra 11 CHP Meclis Üyesi olarak çalışmalara başladık. Ancak yapıcı muhalefetimize rağmen soru önergelerimize olumlu ya da olumsuz hiçbir cevap alamadık. Bizler Sancaktepe halkının yararına olacak tüm projelere olumlu oy vererek destek olurken, yanlış şeylere de eleştirilerimizi ifade ederek muhalefetimizi gösterdik. Ne yazık ki şimdiki belediyenin adil ve eşit davranmadığı ve Büyükşehir belediyesi ve İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları kendileri yapmış gibi göstererek halkı yanıltmaktadırlar ”dedi.

Diğer meclis üyeleri de yaptıkları konuşmalarda, belediyenin kentsel dönüşüm konusunda İstanbul’da uygulamaya gitmeyen ve direnen tek belediye olduğunu belirttiler. Kahvaltı hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi