İstanbul Gündemi

Başkan Kurşun 'şehit' cenazesinde!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
15 Kasım 2022 Salı 11:16

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Beyoğlu İstiklal Caddesi‘nde meydana gelen ve 6 kişinin hayatını kaybedip, onlarca kişinin de yaralanmasına yol açan terör saldırısında hayatını kaybeden çifti son yolculuğuna uğurladı.

SOYLU DA KATILDI

Başkan Kurşun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe‘nin yanı sıra binlerce vatandaşın katıldığı Ayazağa Merkez Camisi‘ndeki cenaze törenine katıldı.
Kurşun, İstiklal Caddesi’nde ki patlamada hayatını kaybeden Adem Topkara ve eşi Mukaddes Elif Topkara‘nın yanı sıra Arzu Özsoy ve kızı Yağmur Uçar, Yusuf Meydan ve kızı Ecrin‘e, Allah‘tan rahmet, ailelerine sabır diledi.

TERÖRÜ LANETLEDİ

Başkan Kurşun, terörü lanetleyerek, 'Hiçbir güç, hiçbir karanlık plan ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü bozamaz. Taksim‘de yaşanan terör saldırısında hayatlarını kaybeden, Sarıyerli şehitlerimiz; Adem ve Mukaddes Elif Topkara kardeşlerimizi, İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu ve İl Başkanımız sayın Osman Nuri Kabaktepe ile komşularımızla birlikte Ayazağa Merkez Cami‘nden Rahmet-i Rahman’a uğurladık.' dedi. 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi