İstanbul Gündemi

Ümraniye'nin 'Geleceği' sokaklarda!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
16 Kasım 2022 Çarşamba 11:35

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı üyeleri, partilerinin ilçedeki geleceği için var güçleriyle çalışmaya devam ediyor. Parti üyeleri gece gündüz demeden ilçedeki tüm sokakların tozunu attırıyor. 
Partililer, ilçedeki neredeyse tüm mahalle ve sokakları tek tek gezip, partilerinin brorüşlerini vatandaşlara veriyor. Vatandaşlarla sohbet eden partililer, hem onların sorunlarını not ediyor hem de partilerinin çalışmaları ve vaatleri hakkında bilgi veriyor. 

'ÇOK KRİTİK BİR SEÇİME GİDİYORUZ'

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye‘nin çok kritik bir dönemden geçtiğini ve çok önemli bir seçime doğru yaklaştığını söyledi.
Ülkenin ve milletin geleceğinin tehlike altında olduğunu anlatan Çakıroğlu, 'Her yer sorun içinde. Ülke çıkmaz sokakta. Geleceğimiz karanlık. Ülke bir çıkış yolu arıyor. İşte biz o çıkış yolunun Gelecek Parti‘de olduğunu göstermeye, anlatmaya çalışıyoruz.' dedi. 

'ÇÖZÜLEMEYECEK PROBLEM YOKTUR'

Başkan Çakıroğlu, bunun için sürekli çalışma içinde olduklarını dile getirerek, 'Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir problemi yoktur. Çünkü artık ülkenin Gelecek kadroları, Gelecek Partisi var. Ümraniye‘de de Gelecek var. Bunu anlatmak için gecemizi gündümüze katarak çalışıyoruz.' diye konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi