İstanbul Gündemi

Ataşehir'in 'DEVA'sı gençlerle buluştu!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
15 Kasım 2022 Salı 10:56

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Ataşehir Kurucu İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, partisinin en aktif ilçe başkanları arasında gösteriliyor. Başkan Yılmazkaya, ilçesinde yaptığı çok sayıda çalışma ve projeyle dikkatleri de çekiyor. Yılmazkaya, bu yoğun temposu içinde vatandaşların değişik kesimleriyle buluşmayı, ziyaretler etmeyi, iletişim kurmayı da ihmal etmiyor.

GENÇLERLE BULUŞTU, KONUŞTU

Başkan Barış Yılmazkaya, son olarak da Ataşehir‘de bazı gençlerle bir araya geldi. Gençlerle uzun süre aynı ortamda bulunan Yılmazkaya, gençleri dinleyip, kendilerini anlattı. 
Yılmazkaya, yaptığı açıklamada, gençlerinin hem ülke hem de kendilerini için ne kadar önemli olduğunu anlatmaya bile gerek duymadığını söyledi. 
Gençlerin her zaman el üstünde tutulması gerektiğini dile getiren Yılmazkaya, 'Gençlerimiz bu ülkenin geleceği. Yarının Türkiye‘sinde onlar olacak. Bu ülke, bu topraklar onlara emanet kalacak. O yüzden onlara sadece ‘genç‘ olarak bakmıyoruz, bu ülkenin geleceği olarak onları görüyoruz ve öyle değerlendiriyoruz. O yüzden bizde onlara karşı tükenmez, sonsuz bir değer var.' dedi. 

'ONLARI DİNLEYİNCE...'

Başkan Yılmazkaya, kendisinin özellikle gençleri çok önemsediğini dile getirerek, 'Onlar bizim her şeyimiz. Onlara ve onların talep ve isteklerine kulak tıkamak imkansız. O yüzden fırsat buldukça onlarla buluşuyorum. Yine Ataşehirli gençlerimiz ile buluştuk. Onları dinledik, kendimizi anlattık. Hep birlikte çok keyifli bir vakit geçirdik. Gençlerle olmak bize kesinlikle iyi geliyor ve onları dinleyince ‘daha çok çalışmalıyız‘ diyoruz.' diye konuştu. 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi