İstanbul Gündemi

Selçuk Bayraktar'dan siyasete yeşil ışık! 'Mücadele neyi gerektiriyorsa ...'

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar, yaptığı açıklama ile siyasete yeşil ışık yaktı.
Selçuk Bayraktar'dan siyasete yeşil ışık! 'Mücadele neyi gerektiriyorsa ...'
Haberler / Güncel
2 Eylül 2023 Cumartesi 12:02

Ankara’da düzenlenen ilk TeknoFest’in açılış etkinliğinde Patronlar Dünyası’nın yayın yönetmeni Toygun Atilla’nın sorularını yanıtlayan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Türkiye’nin yanıtını merak ettiği “Politikaya girecek misiniz?” sorusuna yanıt verdi.

“KORKUP DA GERİ DÖNECEK DEĞİLİZ”

Bayraktar, siyasete girmeyi hiç hayal etmediğini belirten belirterek şöyle konuştu: “Ne gerekiyorsa, mücadele neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Ama şu hayalim hep oldu; çocukken babam beni ufak bir uçakla uçmaya götürmüştü. Teknofest’ten daha ufak bir etkinlikti. Pilot olma hayalim oldu, model uçaklarla tanıştım ufacık yaşta. Babam yurtdışında mühendislik yapmıştı… Sonrasında ülkemizin havacılık sanayini kurma hayalim oldu daha ileri yaşlarda. Daha sonra robot uçaklar yapma hayalim vardı. Ne gerekiyorsa, mücadele neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Ama benim böyle bir hayalim yok. Elbette yani mücadele bunu gerektiriyorsa burada biz korkup da geri dönecek değiliz ki.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi