İstanbul Gündemi

Seyfettin Yıldırım: ‘30 Ağustos bir milletin yeniden doğuşudur’

2014’te CHP, 2019’da Millet İttifakı Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olan iş insanı Seyfettin Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında tebrik mesajı yayınladı.
Seyfettin Yıldırım: ‘30 Ağustos bir milletin yeniden doğuşudur’
Haberler / Politika
29 Ağustos 2023 Salı 15:44

“BU ZAFER CUMHURİYET’İMİZİN KURULUŞUNA GİDEN ONURLU BİR YOLDUR”

“Şanlı zaferlerle tarihe adını altın harflerle yazdıran necip milletimiz; 26 Ağustos 1922’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında başlayan Büyük Taarruz’la işgal güçlerine indirdiği darbeyi 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da elde ettiği büyük zaferle taçlandırmıştır. Bu sebeple 30 Ağustos, aziz milletimiz için yalnızca bir tarih değil; tarihin karanlığına gömülmek istenen bir milletin yeniden doğuşu, dünya savaş tarihine geçmiş emsalsiz bir zafer, Cumhuriyet’imizin kuruluşuna giden onurlu bir yoldur.”

“TÜM MİLLETLERE ÖRNEK BİR BAŞARI TEŞKİL ETMİŞTİR”

“İçinde bulundukları tüm imkânsızlıklara ve olumsuzluklara karşı sergiledikleri dik duruş ve eşsiz mücadele azmiyle özgürlüğümüzü, bağımsızlığımızı yoktan var eden asil milletimiz, sadece Türk milletine değil dünya üzerinde mazlum olan tüm milletlere örnek bir başarı teşkil etmiştir. Milletimizin daima; şanlı tarihimizden aldığı güçle, ecdadımızın vatanperverliğinin sonsuz gölgesinde ülkemizin, devletimizin ve milli egemenliğimizin ebediyete uzanması için göğsünde taşıdığı vatan sevgisi ve hürriyet aşkıyla hareket etmesi, kutlu bağımsızlık yürüyüşümüzü ilelebet sürdürecek en önemli unsurdur. Bu duygu ve düşüncelerle; bu kutlu zaferi bize miras bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi