İstanbul Gündemi

SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANI`NDAN AKMAN'A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
6 Nisan 2015 Pazartesi 14:32
Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığına yapılan silahlı baskın sonrası kınama ve geçmiş olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.
Sultanbeyli Belediye Başkanı Sn. Hüseyin Keskin ve Sutanbeyli İlçe Başkanı Sn. Ali Sevinç, Kartal İlçe Binasına yapılan hain saldırı sebebiyle ziyaret ederek kınama ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Başkan Keskin,  Bu saldırı sadece Ak Parti’ye yapılmamıştır. Ülkemizin huzuruna barışına, kardeşliğine yapılmıştır. Tüm kesimlerin bu saldırıyı teğlin etmesi gerektiğini ifade ederek bu tip provakatif saldırıların birlik beraberlik ve kardeşlik duygularına zarar vermemesi gerektiğini ifade etti.
Akman saldırganın ruhsal problemleri sebebiyle Erenköy Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesine sevk edildiğini, soruşturmanın devam ettiği ve arkasında örgüt bağlantısı olup olmadığının araştırıldığını ifade etti.
Burdan temennimiz Ülkemizin bu tip menfur olaylarla karşı karşıya kalmaması.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi