İstanbul Gündemi

Tuzla'nın 'İYİ'sinden 'lider' eleştirisi!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
5 Kasım 2022 Cumartesi 10:40

Tuzla‘daki ‘İYİ‘ hareketin temsilcisi İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanı İhsan Önder Albayrak, yine oldukça ilginç tespitlerde bulunup, ilgi çeken eleştirilerde bulundu. Başkan Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘la Macron, Merkel ve Putin arasında kıyas yaptı. 

ERDOĞAN‘LA DİĞER LİDERLERİ KIYASLADI

Başkan Albayrak yaptığı kıyasa, 'Emmanuel Macron, felsefe dalında lisans, siyasal bilimler dalında lisans üstü eğitimi var. Akıcı İngilizce konuşuyor. Fransızlar arasında İngilizce‘yi Amerikan Başkanından daha iyi konuşan Fransa Başkanı olarak geçiyor.' diye başladı. 

'EYY DEDİĞİNİ HİÇ DUYMADIK'

Albayrak devamında ise şunları kaydetti:
 'Angela Merkel, fizik dalında lisans, lisansüstü ve doktora dereceleri var. Rusça ve İngilizce‘yi akıcı konuşuyor. 2005 yılından beri uzun yıllar Almanya‘yı yönetti. Sakin güç olarak tanınıyor, ‘eyyyy‘‘ dediği hiç duyulmadı. Her sabah markete gidip alışverişini yapıyor, kocasına kahvaltı hazırlamadan evden çıkmıyor. Döneminde Almanya ekonomik liderliğini pekiştirdi. Putin  de hukuk mezunu, ekonomi dalında doktora yaptı. Almanca, İngilizce, Tatarca ve İsveçce konuşuyor. Dağılan Rusya‘yı ayağa kaldırıp tekrar süper güç haline getirdi.'

'ONLAR DEĞİL BİZİMKİ ASRIN LİDERİ!'

Başkan Albayrak görüşlerini, 'Tayyip Erdoğan, imam hatip mezunu. Yabancı dil yok. Olmayan ekonomi bilgisiyle ülke tarihinin en büyük ekonomik krizine yol açtı. 50 yıl önce ölen İnönü ile kavga ediyor. Onlar değil ama bizimki asrın lideri.Bir araya gelip sohbet edebilmeleri için diğer üçünün Türkçe öğrenmesi gerek.' diyerek tamamladı. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi