İstanbul Gündemi

Tuzla'nın 'İYİ'sinden terör saldırısına kınama!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
14 Kasım 2022 Pazartesi 11:44

İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanı İhsan Önder Albayrak, Beyoğlu İstiklal Caddesi‘nde meydana gelen 6 kişinin ölümüne, onlarca kişinin de yaralanmasına neden olan terör saldırısına tepki gösterdi. 
Albayrak, yaptığı açıklamada, terörün her türlüsünü kınadıklarını ve lanetle andıklarını söyledi. 

'BEBEK KATİLLERİ'

Türkiye‘nin terörden en çok çeken ülke olduğunun altını çizen Albayrak, 'Yıllardır bu belayla mücadele ediyoruz. Onbinlerce şehidimiz var. Bir o kadar da insanımızı kaybettik. Yeter artık. Bu kaçıncı? Ne istiyorsunuz? Orada masum insanlar öldü. Ne suçları vardı? Elinize yine bebek kanı bulaştırdınız. Hepinize lanet olsun. Bu yaptıklarınızı bu devlet yanınızda bırakmaz.' dedi.

'LANET YÜZÜNÜ BİR DAHA GÖSTERDİ'

Başkan Albayrak, ne olursa olsun teröre asla boyun eğmeyeceklerini dile getirerek, 'Terör lanet yüzünü bir kez daha gösterdi. Taksim’de meydana gelen, patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz . Kalleşçe yapılan bu hain saldırıyı nefretle kınıyoruz. Bu olayların artık son bulmasını istiyoruz.' diye konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi