İstanbul Gündemi

Ümraniye Belediyesi'nden spora yeni destek!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
11 Kasım 2022 Cuma 11:55

Yaptığı çalışmalarla İstanbul‘un en başarılı belediyeleri arasında gösterilen Ümraniye Belediyesi, eğitim ve spora olan katkılarıyla da dikkat çekiyor.
Başkan İsmet Yıldırım‘ın göreve geldiği Nisan 2019’dan bu yana ilçede yer alan okulları ihtiyaç duydukları her alanda önemli destekler verilmeye devam ediyor. 

94 OKULA DESTEK

İlçede sporun yaygınlaşması ve gelişmesine büyük önem veren Başkan Yıldırım bu kez de 94 okula spor malzemesi hediye etti. Malzeme dağıtım programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen de katıldı.
Şehit Erol İnce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen programda öğrencilerin beden eğitim derslerini daha verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla 582 futbol, 282 basketbol ve 522 voleybol olmak üzere toplam 1.386 adet top dağıtıldı.

'HER BİRİNİZ MUTLAKA BİR SPOR DALIYLA İLGİLENSİN'

Başkan İsmet Yıldırım, törende yaptığı konuşmada, sporun önem ve faydalarına değindi.
Ümraniye Belediyesi olarak spora büyük önem verdiklerini dile getiren Yıldırım, 'Hem amatör spor kulüplerimize hem de okullarımıza bu anlamda ciddi katkılar sağlıyoruz. Her bir öğrencimiz mutlaka bir spor dalıyla ilgilensin.' dedi. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi