İstanbul Gündemi

Tuzla´da Gönüllü Öğrenciler, Kedi Yuvası Yaptı

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
4 Ocak 2017 Çarşamba 15:05

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı´nın Sokak hayvanlarının beslenmesi ve barınmasına yönelik çalışmalarına gönüllü öğrenciler de anlamlı bir katkı sağladı.

Fen Koleji Tuzla öğrencileri, Tuzla Belediyesi´nin sokak hayvanlarına yönelik hizmetlerine kendi elleriyle hazırladıkları kedi yuvaları ile destek verdi. Fen Koleji Tuzla 3. sınıf öğrencileri Hayat Bilgisi dersinde her canlının barınma ihtiyacından yola çıkarak sokak kedileri için kedi yuvaları tasarladı, 5 ve 6. sınıf öğrencileri projeyi gerçekleştirdi. Fen Koleji Tuzla öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kartondan 15 adet kedi yuvası üretti. Karton kutuları keserek kedi yuvaları oluşturan minik öğrenciler, bu kartonların çevresini de naylonla kaplayarak olumsuz hava koşullarının etkisini hafifletti. Öğrenciler, her yuvaya birer minik yastık koydu. Fen Koleji öğrencileri, hazırladıkları kedi yuvalarını Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kedi Evi´ne hediye etti.

Öğrenciler, yanlarında getirdikleri mamalar ile kedileri besledi ve sevdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi