İstanbul Gündemi

Yeni Asır Gazetesinde Ercan Demir Dönemi

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
29 Aralık 2016 Perşembe 16:40
Kuruluşu 1895 yılına dayanan ve Türkiye´nin en eski gazetelerinden olan İzmir merkezli Yeni Asır gazetesinde Genel Yayın Yönetmeni değişikliği yaşandı.
 
Yeni Asır Gazetesine yaklaşık 3 ay önce gazeteye yayın danışmanı olarak İstanbul´dan getirilen deneyimli gazeteci Ercan Demir Genel Yayın Yönetmeni olarak atandı.
ERCAN DEMİR KİMDİR?
 
Marmara Üniversitesi Gazetecilik Halkla İlişkiler mezunu olan Demir mesleğe Günaydın Gazetesi´nde muhabir olarak adım attı.Sabah Grubu bünyesinde yayınlanan Bugün Gazetesi´nin yazı işlerinde bir süre çalıştıktan sonra 1995 yılında gittiği Amerika´da gazetecilik eğitimi gördü. Türkiye´ye döndükten sonra Sabah Gazetesi´nde çalışmaya başlayan Demir 1997 yılında Akşam Gazetesi´ne transfer oldu.
 Bir süre sonra da Güneş Gazetesi Yayın Koordinatörlüğü´ne getirildi. 10 yıl çalıştıktan sonra 2009´da Ergün Diler ile birlikte Takvim Gazetesi´ne transfer olan Demir 2015 yılının Kasım ayına kadar Takvim Gazetesi Yayın Koordinatörü olarak görev yaptı.
 
2015 yılının Kasım ayında Koza İpek Holding bünyesindeyken mahkeme tarafından başına kayyum atanan Bugün ve Millet Gazeteleri´nin Medya Grup Başkanlığına getirildi.
Deneyimli gazeteci Ercan Demir, 2016 yılının Ekim ayında Yeni Asır Gazetesi´nin Yayın Danışmanı olmuştu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi