İstanbul Gündemi

Ülkü Ocakları ‘Karar Net, Aday Belli’ dedi! Başkan Yıldırım, ‘Ülkücü gençliğin öncelikli hedefi...’

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi’ne ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.
Ülkü Ocakları ‘Karar Net, Aday Belli’ dedi! Başkan Yıldırım, ‘Ülkücü gençliğin öncelikli hedefi...’
Haberler / Politika
29 Mayıs 2023 Pazartesi 12:29

Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için Ülkü Ocakları olarak çalışacaklarını vurgulayan Yıldırım, Millet İttifakı’na da çok sert sözlerle yüklendi.

YILDIRIM’IN YAZILI AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE:

“Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin “Lider Ülke Türkiye” vizyonunda, 2023 süper güç Türkiye yolunda Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Cumhur İttifakı sayesinde Türkiye Yüzyılı başlayacak, milli kazanımlarımız sürecek; milli ülkülerimiz gerçekleşerek Türk Dünyası’nın birliği sağlanacak ve belini kırdığımız pkk başta olmak üzere tüm terör örgütleriyle etkin mücadelemiz amansız devam edecektir.”

“KILIÇDAROĞLU YENİLMEYE MAHKÛMDUR”

“Cumhur İttifakı, Batı’nın aleni itirazına rağmen; Doğu Akdeniz’de, Suriye’de, Irak’ta, Azerbaycan’da, Libya’da ve Kıbrıs’ta kuşatmayı yarmış, fiili Türk gücünü oluşturmuştur. Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı güç birliği, Türk ve Türkiye düşmanlarının korkulu rüyası olmaya devam edecektir. Zillet İttifakı’nın HDP, PKK, FETÖ ve diğer teröristlerle olan birlikteliğine Türk milleti ve gençliği gerekli cevabı 14 Mayıs’ta sandıkta vermiştir. Kılıçdaroğlu ilk turda Selahattin Demirtaş’a özgürlük derken 2. turda sahte milliyetçilik söylemleriyle iki yüzlülüğünü bir kere daha ortaya koymuştur. Kandil’deki teröristlerin videolarda yalvararak oy istediği Kılıçdaroğlu yenilmeye mahkûmdur.”

“ÜLKÜ OCAKLARININ ADAYI BELLİ, KARARI NETTİR”

“Ülkü Ocaklarının adayı belli, kararı nettir. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs’ta yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi ve seçimlerden ezici çoğunlukla zaferle çıkması Ülkücü gençliğin öncelikli hedefidir. Bu vesileyle milli ülküler etrafında kenetlenen, vatanın bölünmez bütünlüğünü savunan tüm gençlerimizi 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızın yanında Lider Ülke Türkiye Vizyonuna sahip çıkmaya davet ediyoruz.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi