İstanbul Gündemi

Ümraniye'de Cumhuriyet Bayramı heyecanı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
31 Ekim 2022 Pazartesi 11:08

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler, belediyenin bahçesindeki  Atatürk Anıtı‘na çelenk konulmasıyla başladı. Daha sonra ise belediye bahçesinde gaziler ve vatandaşların katılımıyla kortej yürüyüşü yapıldı. 

BİNLERCE KİŞİ YÜRÜDÜ

Akşam saatlerinde de büyük fener alayı yürüyüşü yapıldı. Saat Kulesi önünde başlayan yürüyüşe Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve binlerce Ümraniyeli, ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle eşliğinde katıldı. Yürüyüşte mehter takımı da marşlarıyla yer aldı. 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yansıtan marşlar ilçenin cadde ve sokaklarında ses ve anons araçlarından yükselerek vatandaşlara doyasıya yaşatıldı. Yürüyüş, Santral Etkinlik Alanında son buldu. 

'CUMHURİYET HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİ'

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Cumhuriyet‘in tüm ülkenin ortak değeri olduğunu söyledi. 
İlçede oldukça coşkulu ve heyecanlı kutlamalar yaptıklarını anlatan Yıldırım, 'Yediden yetmişe herkes büyük bir coşkuyla bu özel günümüzün kutlamalarına katıldı. İnanıyorum ki sonsuza kadar Cumhuriyetimizin kuruluşunu aynı heyecanla kutlayacağız.' dedi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi