İstanbul Gündemi

Ümraniye’de Muharrem İnce rüzgarı esecek

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
29 Nisan 2023 Cumartesi 13:09

Seçim çalışmaları kapsamında Ümraniye’yi ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelecek olan Muharrem İnce, aynı zamanda düzenlenecek miting ile halka hitap edecek.

HEM ZİYARET HEM HALK BULUŞMASI

Muharrem İnce saat 16.30’da Alemdağ Caddesi’nin santral bölgesinde bulunan trafiğe kapalı alandan başlayarak vatandaş ve esnaflarla selamlaşacak. İnce, ziyaretlerin ardından saat 17.30’da ise Alemdağ Caddesi’nin çarşı tarafında bulunan ve trafiğe kapalı olan giriş bölümünde halka hitap edecek.

“TÜM ÜMRANİYELİLERİ DAVET EDİYORUM”

Programa 7’den 77’ye tüm Ümraniyelileri davet eden İlçe Başkanı Murat Türk, “Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce bir kez daha Ümraniye geliyor. Bu büyük buluşmaya tüm Ümraniyelileri davet ediyorum. Ne cumhur, ne millet tek yol memleket diyoruz. Daha adaletli, demokratik, refah seviyesi yüksek, gelişmiş bir Türkiye için ‘Memleket’ diyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi