İstanbul Gündemi

Ünlü şarkıcıdan 'tayt' isyanı

Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
27 Ekim 2022 Perşembe 10:31

Özellikle 70‘li ve 80‘li yılların en popüler şarkıcılarından olan, yıllar geçmesine rağmen sesinin kalitesinden pek bir şey kaybetmeyen Nükhet Duru, bugünlerde ise söyledikleriyle gündem oluyor. 

'DUR DEYİN ARTIK'

İstanbul‘da katıldığı bir davet öncesi konuşan Nükhet Duru, hiç kimsenin beklemediği bir olaya isyan etti. Kadınların tayt giymesinden hoşlanmadığını söyleyen Duru, 'Ne olur bu tayt olayına bir ‘dur‘ deyin artık. Hiç sevmiyorum' ifadelerini kullandı. 

'SOKAKTA ÇORAPLA DOLAŞIYORLAR'

Duru, herkesin sevdiğini, istediğini giyebileceğini belirterek, 'Ama ne olur bu tayt olayına bir ‘dur‘ deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince, yurt dışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız.' diye konuştu. 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi