İstanbul Gündemi

'Yeşil Vadi' Kağıthanelilerin oluyor!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Kasım 2022 Perşembe 11:37

İstanbul‘da yeşil, ağaç ve doğaya yaptığı yatırımlarla alkış alan ve dikkatleri çekene Kağıthane Belediyesi, yine bu alanda örnek bir çalışmayı hizmete sunmaya hazırlanıyor. Belediye tarafından tam 165 bin metrekare yeşil alan üzerine yapılan ve bisiklet yolundan, yürüyüş yoluna, oyun sahalarına kadar birçok hizmeti sunan Yeşil Vadi 1. Etap Cumartesi günü yapılacak açılış töreninin ardından vatandaşların hizmetine sunulacak.

İÇİNDE YOK YOK

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kağıthane‘nin her noktasında kolay ulaşılabilir çocuk bahçeleri, yeni yeşil alanlar, yürüyüş ve dinlenme noktaları oluşturduklarını söyledi. 
Yeni bir benzer projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Öztekin, 'Binlerce ağaç, bisiklet ve yürüyüş yolu, can dostlar pati parkı, dinlenme ve oyun alanları, basketbol ve spor sahası, 6 kilometrelik bisiklet ve yürüyüş yolunun ilk etabının açılışını inşallah cumartesi günü yapıyoruz.' dedi.

BAŞKAN ÖZTEKİN‘DEN HERKESE DAVET 

Başkan Öztekin, Kâğıthane Yeşil Vadi Bisiklet ve Yürüyüş Yolunu hizmeten sunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, 'Binlerce ağaçla çevrelediğimiz Vadimizde, açılış öncesinde incelemelerde bulunduk. 1.Etabı hizmete alıyoruz. Kâğıthanemizin yeşil incisi, şehrin içinde nefes alma imkanı sunan Yeşil Vadi 1. Etap açılışına tüm komşularımızı bekliyoruz.' diye konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi