İstanbul Gündemi

Başkan Akpolat'tan Beşiktaşlılara 'yardım' çağrısı!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Kasım 2022 Salı 12:54

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, ihtiyaç sahiplerine yönelik hayata geçirdikleri Halk Markat ve Halk Mağaza ile alkışları topluyor. Başkan Akpolat‘ın özellikle üzerinde durduğu ve büyük önem verdiği proje sayesinde her gün yüzlerce ihtiyaç sahibi vatandaş, ihtiyaçlarını ücretsiz şekilde buradan temin edebiliyor.

'ÖNEMLİ DESTEKLER SAĞLIYOR'

Başkan Akpolat, Beşiktaş‘ta dayanışmayı günden güne büyütmek için hayata geçirdikleri Halk Market ve Halk Mağaza‘nın, ihtiyaç sahibi komşuları için önemli destekler sağladığını söyledi.
Tüm Beşiktaşlıları Halk Market ve Halk Mağaza’ya katkı sunmaya davet eden Akpolat, 'İhtiyaç sahipleri ile yardımsever komşularımızı Halk Market ve Halk Mağaza aracılığıyla bir araya getiriyoruz ve Beşiktaş‘ta dayanışmayı büyütüyoruz. İhtiyaç sahibi komşularımız, Halk Kart‘a aylık yüklenen puanları kullanarak Halk Market ve Halk Mağaza‘dan alışveriş yapabiliyor.' dedi. 

'PROJE OLDUKÇA VERİMLİ YÜRÜYOR'

Başkan Rıza Akpolat, projenin oldukça verimli yürüdüğünü dile getirerek, 'Halk Kart kullanan ihtiyaç sahipleri, ücret ödemeden gıda, temizlik ve kişisel bakım ürünlerine Halk Market‘ten ulaşabiliyor. Halk Mağaza‘ya bağış yaparak, ihtiyaç sahibi komşularımıza yardımcı olmak için ekiplerimize ulaşabilirsiniz.' diye konuştu.  

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi