İstanbul Gündemi

‘3 KATRİLYON DOLARLIK MADENLERİMİZ PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR!'

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
28 Mayıs 2021 Cuma 10:19

Türkiye gündemini meşgul eden “128 milyar dolar nerede” tartışmaları ile ilgili gazeteciler Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş’a fikirlerini sordu.
“Bende değil” diyerek espirili bir başlangıç yapan Hüseyin Baş şöyle devam etti:
“128 milyar dolar nerede sorusu aslında sloganik bir ifade. Aslında ekonominin geldiği noktayı kaç tane 128 milyar dolarla izah ederiz bilemiyorum. Çünkü gerçekten parti olarak bunu çok defa söyledik; Türkiye’nin yer altı rezervleri 3 katrilyon dolar. Onlarca yüzlerce 128 milyar dolar eder. Bunları biz şu anda milyar milyar yabancılara peşkeş çekiyoruz. Türk Milleti bundan faydalanamıyor.”

LOZAN’DA MADENLERLE İLGİLİ GİZLİ MADDE İDDİASI

Madenlerimizi Lozan Antlaşması’ndaki gizli madde sebebi ile çıkaramadığımız iddiasına sert tepki gösteren BTP Lideri Hüseyin Baş, “Lozan’da gizli bir madde varmış, o yüzden biz madenleri çıkaramıyormuşuz. Böyle yalan böyle alakasız böyle saçma sapan iddialar ortada dolaştı. Türkiye’nin madenleri bildiğiniz peşkeş çekiliyor. Buna bir dur dememiz lazım” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ - İSTANBUL GÜNDEMİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi