İstanbul Gündemi

Akşener’den çok sert sözler! ‘Sayın Erdoğan'ın seçim beyannamesinde artık...’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
15 Mart 2023 Çarşamba 13:14

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in hedefinde Cumhur İttifakı vardı. AK Parti'nin HÜDA PAR ve Yeniden Refah Partisi ile görüşmesini yorumlayan Akşener, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

AKŞENER'İN AÇIKLAMASINDAN SATIR BAŞLARI ŞU ŞEKİLDE:

“O sene bu sene. 15 Mayıs'ta giderlerse gitsin diyenler çekip gidecek, doktorlarımız da baş tacı olarak burada kalacaklar. 15 Mayıs'tan itibaren mesleğinizi hak ettiğiniz koşullarda yapacaksınız. Önlüğünüzün beyazına asla ama asla çamur bulaştırmayacağız. Bu düzende susanlardan, korkanlardan olursam milletim bana hakkını helal etmesin. Sinan Ateş'i unutursam unutturursam milletim bana hakkını helal etmesin.”

“ÇOK ENTERESAN SEÇİM MANEVRALARI YAPMAYA BAŞLADI”

“AK Parti iktidarı ve Bay Kriz, son dönemde, çok enteresan seçim manevraları yapmaya başladı. Kaybetme korkusuna kapıldıklarından olsa gerek, artık iyice saçmalıyorlar.  Panik içerisinde, bir o yana, bir bu yana, savruluyorlar. Ve her savrulmada, ilkesizliklerini, gözler önüne seriyorlar. Hatırlayın; 2019’da da, tekrarlanan İstanbul seçimlerinin, hemen öncesinde, benzer işlere girişmişlerdi.  Seçim kazanmak için, bula bula, terörist başına, sekreterlik yapmayı bulmuşlardı. Ama sonra ne oldu? İstanbul’u kaybettiler… Biliyorsunuz; Bekâmızın, sözüm ona, yılmaz savunucusu olan, Cumhur İttifakı’na, yeni üyeler katılıyor... Ne diyelim, hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin… Bu yeni birliktelikler sonrasında, Sayın Erdoğan ve Genişletilmiş Cumhur İttifakı’nın,  seçim beyannamesine de, artık, bazı yeni başlıkların, dahil olduğunu düşünebiliriz.”

“İKİ AY KALDI TOPTAN EMEKLİ OLACAKSINIZ”

“Mesela henüz kendisinin adaylığı kesinleşmemiş olmasa da Sayın Erdoğan'ın seçim beyannamesinde artık Şeyh Sait isyanı nedeniyle özür dileme var, andımızı kaldırmışlardı artık 'Ne mutlu Türk'üm diyene' yazılarının silinmesi var, kadınlara yönelik şiddetin önünün açılması var. İstediğiniz örgütü ittifakınıza katın, iki ay kaldı toptan emekli olacaksınız.”

“MİLLET, HAKTAN, ADALETTEN YANA OLACAK”

“Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu destekleyenleri ortak noktada birleştirdik. Bu yol kazanmanın yoludur. Bugün ittifakımız daha güçlü ve sağlamdır. Cumhurbaşkanı Yardımcıları İmamoğlu ve Yavaş ile birlikte 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır. Acı reçetelerin sonuna geliyoruz. Cumhuriyetin ikinci asrında huzuru ve umudu yeniden yeşertmeye geliyoruz. Bugün değişime dair bir umut varsa kalfası da çırağı da ustası da İYİ Parti'dir. Biz geleceğiz ve insanımız mutlu olacak. O kutlu gün geldiğinde karar da yetki de milletimiz de olacak. Millet, haktan, adaletten yana olacak.”

“DEVLET CİDDİYETİYLE ÇALIŞMANIN, NE DEMEK OLDUĞUNU, CÜMLE ALEME GÖSTERDİLER”

“Ekrem Başkanımızla, Hatay’da,  Mansur Başkanımızla da, Kahramanmaraş’ta, belediyelerimiz üzerinden yapılan çalışmaları, yerinde inceledik. Depremzede vatandaşlarımızla konuştuk, dertleştik. Çocuklarımızın yüzünü, biraz olsun güldürebilmek için uğraştık. Bu vesileyle, buradan; Sadece iki büyükşehrimizin, belediye başkanları olarak değil, müstakbel Cumhurbaşkanı Yardımcılarımız olarak; Sayın Mansur Yavaş’a ve Sayın Ekrem İmamoğlu’na, teşekkür etmek istiyorum.  Onlar; Sınırlı kaynaklarına rağmen; bir afet organizasyonun, nasıl yapılacağını, tüm Türkiye’ye gösterdiler. Önlerine çıkan tüm engellere rağmen; liyakatle çalışmanın, ne demek olduğunu, devlet ciddiyetiyle çalışmanın, ne demek olduğunu, cümle aleme gösterdiler. İşlerini zorlaştırmaya, adeta ant içen bir iktidara rağmen; depremin yaralarını sarmak için, var güçleriyle çalıştılar, çalışmaya da devam ediyorlar.”

 

Yavuz Topal - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi