İstanbul Gündemi

Ataşehir'in 'DEVA'sı Cumhuriyet'i unutmadı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
29 Ekim 2022 Cumartesi 10:55

Yaptığı çalışmalar ve halkla kurduğu yakın ve samimi ilişkilerle ön plana çıkan DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını da unutmadı. 

'EN BÜYÜK ZAFERLERİMİZDEN'

Başkan Yılmazkaya  yayınladığı mesajında, Cumhuriyet‘in önemi ve değerine değindi. 
Cumhuriyet‘in değerini bilmek gerektiğini dile getiren Yılmazkaya, 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının,  halkımızla bütünleşerek düşmanları vatan topraklarından ber taraf etmesi ile elde edilen en büyük zaferdir Cumhuriyet. Anadolu‘nun her karış toprağında; sen, ben değil biz olarak hareket edenlerin ilan ettiği Cumhuriyetimizin 99‘ncu yaşını hep birlikte kutluyoruz.' dedi. 

'CUMHURİYET HEPİMİZİN'

Başkan Yılmazkaya,  Cumhuriyet‘in, Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan her vatandaşın ortak değeri olduğunun altını çizerek, ' Ayrışmadan, ayrıştırmadan, düşmanlaştırmadan hepimizin kutladığı bir bayramdır Cumhuriyet. Cumhuriyet; milli bağımsızlık, milli egemenlik, laiklik, çağdaşlaşma, akılcılık, bilimsellik ve demokratikliktir. Cumhuriyeti tüm değerleriyle, yaşatacak ve ilerleteceğiz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını gururla, minnetle anıyoruz.' ifadelerini kullandı. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi