İstanbul Gündemi

Başkan Ağaoğlu Hatay’da depremzedeleri yalnız bırakmıyor

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
13 Mart 2023 Pazartesi 10:40

Tüm Türkiye’yi yasa boğan ve 11 ili derinden etkileyen deprem felaketlerinin yaralarını sarmak için ilk günden bu yana afetzedelerin yanında olan DEVA Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Ağaoğlu, afet bölgesindeki çalışmalarına devam ediyor.

“SİSTEM DİYE BİR ŞEY KALMAMIŞ”

Zaman zaman afet bölgesinde meydana gelen aksaklıkları da dile getiren Başkan Ağaoğlu, yardım kolilerini DEVA Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ile koordineli şekilde ihtiyaç sahibi depremzedelere ulaştırıyor. Başkan Ağaoğlu, “Buradaki yıkım inanılmaz. Sahayı görmeden anlamak imkansız. Hala yıkıntıların altında cenazeler var buradaki birinin deyimiyle insan kokusu var. Hatay Defne Büyük Çat Köyü’ne yardımlarımızı gece yarısı ulaştırdık. Bu sıkıntılar içinde birde 3 saatlik elektrik kesintisi yaşandı. Sistem diye bir şey kalmamış. Hatay Defne’de çocuklarımızın hediyelerini verdik, oyunlar oynadık, yüzlerini boyadık. Anlık da olsa mutluluklarıyla mutlu olduk” diye konuştu.

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi