İstanbul Gündemi

Başkan Hakan Kızılelma'dan Ümraniyelilere davet! 10 Kasım Cuma günü...

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıldönümü dolayısıyla hayır lokma ikramında bulunacak.
Başkan Hakan Kızılelma'dan Ümraniyelilere davet! 10 Kasım Cuma günü...
Haberler / Politika
8 Kasım 2023 Çarşamba 19:18

Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıldönümü dolaysıyla Yenişehir Mahallesi 3001 Caddesi Acun Kuyumculuk önünde cuma namazına müteakip lokma dağıtımı yapılacak.

YURDUN DÖRT BİR YANINDA ANILACAK

10 Kasım Cuma günü saat 09.05’te Türkiye genelinde hayat duracak. Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yurdun dört bir yanında düzenlenecek çeşitli etkinliklerle anılacak. Bu etkinliklerden biri de Ümraniye'de düzenlenecek.

“ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü ÖZLEMLE ANACAĞIZ”

Tüm Ümraniyelileri lokma dağıtımı etkinliğine davet eden İlçe Başkanı Hakan Kızılelma, “Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, bizleri kula kul olmakta kurtaran ve birey olmamızı sağlayan, laik ve hukuk devletinde yaşamımıza imkan tanıyan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yılında bir kez daha minnetle ve özlemle anacağız. Ümraniye İlçe Örgütü olarak gerçekleştireceğimiz bu etkinliğimize tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz” şekilde konuştu.

 

Göksenin AKtaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi