İstanbul Gündemi

Ümraniye’ye ‘İYİ’ ziyaret

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun ve beraberindeki heyet, İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam ve ilçe yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Ümraniye’ye ‘İYİ’ ziyaret
Haberler / Politika
8 Kasım 2023 Çarşamba 18:38

İl Başkanı Yücel Coşkun’a; İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Teşkilat Başkanı Oğuzhan Hasar, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları Fatih Erkul ile Özgür Güneş Öçalan ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

YEREL SEÇİM KONUŞULDU

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Ümraniye genelinde yapılan siyasi çalışmalar ve yaklaşan yerel seçimler ele alındı. Ziyaret çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

“İYİ BİR ÜMRANİYE İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Ziyaretle ilgili İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’ndan “İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Teşkilat Başkanı Oğuzhan Hasar, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları Fatih Erkul ile Özgür Güneş Öçalan ve il yöneticilerimiz, Ümraniye İlçe Başkanlığımızı ziyaret bulundular. İYİ bir İstanbul ve İYİ bir Ümraniye için, var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ziyaretlerinden dolayı değerli İl Başkanımız Sn. Yücel Coşkun'a ve il teşkilatımıza teşekkür ediyoruz” açıklaması geldi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi