İstanbul Gündemi

Başkan Kurşun: ‘10 Kasım sadece Atatürk’ü anma değil, Türkiye’yi geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gündür’

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla “10 Kasım sadece Atatürk’ü anma değil, Türkiye Cumhuriyeti’ni geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gündür” mesajını yayınladı.
Başkan Kurşun: ‘10 Kasım sadece Atatürk’ü anma değil, Türkiye’yi geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gündür’
Haberler / Politika
9 Kasım 2023 Perşembe 10:35

“KURTULUŞ SAVAŞI’NI TÜRK MİLLETİ’YLE OMUZ OMUZA VEREREK KAZANDI”

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü tarihe iz bırakan bir lider ve komutan yapan en büyük özelliği ise milletine duyduğu sonsuz güven ve inançtır. 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı Kurtuluş Savaşı’nı Türk Milleti’yle omuz omuza vererek kazanmış ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurmuştur. Bizler biliyoruz ki 10 Kasım, sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü değil, onun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip büyüterek geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gündür.”

“YOLUMUZA KARARLILIKLA DEVAM EDİYORUZ”

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk; övgüye değer birçok meziyeti şahsında toplamış büyük bir devlet adamıdır. Sadece milletimizin değil, bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış bir liderdir. Bugün, bizler de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi