İstanbul Gündemi

Başkan Kurşun ‘Milli iradeye kastedecekler 15 Temmuz’daki cevabı almaya mahkumdur’

15 Temmuz darbe girişiminin püskürtmesinin yıl dönümünde milli irade vurgusu yapan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, “Milli iradeye kastedecekler 15 Temmuz’daki cevabı almaya mahkumdur” dedi.
Başkan Kurşun ‘Milli iradeye kastedecekler 15 Temmuz’daki cevabı almaya mahkumdur’
Haberler / Politika
15 Temmuz 2023 Cumartesi 10:08

“ÜLKENİN YİĞİT EVLATLARININ TARİHİ DİRENİŞİ VE ALLAH’IN YARDIMI BÜTÜN PLANLAR BOZULDU”

“15 Temmuz’da milletimizi korkutarak, sindirerek amaçlarına ulaşmayı planlamış işgal güçlerinin karşısına, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyarak meydanlara akın aziz milletimiz çıktı. Tanka yumruk, savaş uçağına levye fırlatan, namluya alnını dayayan bir milletin önünde kim durabilir? 15 Temmuz gecesi aziz milletimiz destansı bir mücadeleyle hainlere, hainlerin işbirlikçileri, terör sevicilere geçit vermemiştir. Ülkenin yiğit evlatlarının tarihi direnişi ve Allah’ın yardımı bütün planlar bozuldu.”

“TERÖR ÖRGÜTLERİ VE UZANTILARIYLA MÜCADELEMİZ, KÖKLERİNİ KURUTANA KADAR SÜRECEK”

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7. yılında, minnetimiz önce bu zaferi bizlere yaşatan Allah’a, daha sonra da şehit ve gazilerimizedir. Bugünü unutturmamak için yapmamız gereken, birliğimize ve dirliğimize sahip çıkarak demokrasiyi tüm hücrelerimize kadar özümsemektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne, Cumhuriyet'e ve milli iradeye kastedecek ve emeline ulaşacak düşman, aynı cevabı almaya mahkumdur. Terör örgütleri ve uzantılarıyla mücadelemiz, köklerini kurutana kadar sürecek.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi