İstanbul Gündemi

Başkan Öztürk ‘Milletin iktidarı için sandıklara sahip çıkacağız’

İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, yarın yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri kapsamında yayınladığı mesajında, “Milletin iktidarı için sandıklara sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.
Başkan Öztürk ‘Milletin iktidarı için sandıklara sahip çıkacağız’
Haberler / Politika
29 Mayıs 2023 Pazartesi 14:14

“EĞER İNANIYORSAK BAŞARACAĞIZ”

“Bizler Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2 tura kaldığı günden bu yana çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halka Millet İttifakı'nın vaatlerinden bahsederek neyin doğru neyin yanlış olduğunu söylüyoruz. Bu süreçte stant çalışmalarımıza ve üye kayıtlarımıza da devam ediyoruz. Ben inanıyorum ki çalışa çalışa kazanacak ve 28 Mayıs gecesi zaferimizi kutlayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim burada yapmamız gereken vatandaşlarımıza Millet İttifakı'nı anlatmak. Bilhassa vatandaşlarımızı da çevresindeki arkadaşlarına, eşlerine, dostlarına Millet İttifakı'nı anlatmalı. Sandıklara sahip çıkmalı ve mutlaka vatandaşlık görevimiz olan oy kullanma hakkımıza sahip çıkmalıyız. Eğer inanıyorsak başaracağız.”

“HER ŞEY ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK GÜZEL OLACAK”

“Biz demokratik ve etik değerler içinde kimseye baskı kurmadan tüm eş ve dostlarımızın bize desteği olduğu gibi sahada dolaşarak tüm halkımızdan destek bekliyoruz. Millet İttifakı kadroları sorunları bilen çözüm üreten ve her zaman halkın sorunlarını bilen kadrolardır. Bizler bu doğrultuda halkımıza söz verdiğimiz gibi sahada olmaya devam edeceğiz. Milletimize söz verdik her şey ülkemiz için çok güzel olacak. 29 Mayıs sabahına huzurla uyanacağız. Millet İttifakı iktidarına az kaldı.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi