İstanbul Gündemi

Başkan Poyraz'dan lise ziyareti!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
31 Ekim 2022 Pazartesi 11:51

Yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, fırsat buldukça ilçedeki okulları ziyaret ediyor. Başkan Poyraz son olarak, Fatma Talip Kahraman Kız İmam Hatip Lisesi‘ne ziyarette bulundu. 

'ÖĞRENCİLERİMİZİN HEPSİ ALTIN GİBİ'

Öğretmen ve öğrencilerin kendileri için yerinin her zaman farklı olduğunu anlatan Poyraz, 'Öğrencilerimizin her biri bizler için birer altın gibi. Hepsi ayrı ayrı değerli. Çünkü onlar bizlerin, ülkemizin geleceği. Yarınlarda onlar olacak. Ülkemizi onlar yaşatacak.' dedi. 

'ÖĞRETMENLERİMİZ GELECEĞİMİZİ İNŞA EDİYOR'

Başkan Poyraz, öğretmenlerin en kutsal görevlerden birisini yaptığını vurgulayarak, 'Öğretmenlerimiz çok kutsal bir iş yapıyor. Hepimiz yavrularımızı onlara teslim ediyoruz. Ülkemizin geleceğini, yani çocuklarımızı onlar yetiştiriyor. Bu yüzden her zaman onların yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz.' diye konuştu. 

'HAFTAYA ÇOK GÜZEL BAŞLADIK'

Poyraz, 'Haftaya yine çocuklarımızın güleryüzü, neşesi ve heyecanı ile başladık. Fatma Talip Kahraman Kız İmam Hatip Lisesi bayrak törenindeyiz. Haftamız da onların yüzleri gibi güzel, bereketli geçsin inşallah. Fatma Talip Kahraman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi‘nde görev yapan kıymetli öğretmenlerimizle bir aradayız.' ifadelerini kullandı. 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi