İstanbul Gündemi

Başkan Yazıcı’dan iktidara çağrı! ‘Dostlarınıza söyleyin, saldırıları derhal durdursunlar!’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
8 Nisan 2023 Cumartesi 09:53

Bir kez daha Ramazan ayında Mesci-i Aksa’ya saldıran İsrail’e tepkiler dinmiyor. İslam aleminin büyük tepkisini çeken İsrail, Filistinlilere uyguladığı zulmü giderek artırıyor.

“SİSTEMATİK BİR SOYKIRIMLA KARŞI KARŞIYAYIZ”

Filistinlilere sistematik soykırım uygulandığını dile getiren İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Terör rejimi şaşırtmıyor! Filistinli kardeşlerimizin kanları üzerine kurulmuş terör devleti, hayasızca akınlarla sivillere saldırıyor. Sistematik bir soykırımla karşı karşıyayız. İktidara sesleniyoruz. El sıkıştığınız dostlarınıza söyleyin, saldırıları derhal durdursunlar!” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İsrail güçlerinin, iki gündür teravih namazının ardından Mescid-i Aksa'ya düzenlediği baskınlar ve kutsal mabette ibadet edenlere uyguladığı şiddet büyük tepki çekiyor. Tepkilere rağmen İsrail güçleri, fanatik Yahudi yerleşimcilerin Aksa'ya girişlerini kolaylaştırmak için burada ibadet eden ve itikafa giren Müslümanları teravih namazının ardından şiddet kullanarak mescitten çıkardı ve ardından bir daha girişlere izin vermedi.

 

Haber Merkezi – İsrail Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi