İstanbul Gündemi

Buğra Kavuncu’dan İYİ Parti Kağıthane’ye ziyaret

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
6 Nisan 2023 Perşembe 15:24

14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili seçimlerinden Türkiye gündemine, cumhurbaşkanı seçiminden saha çalışmalarına kadar birçok konuda fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

ADAY ADAYLARININ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

28. dönem milletvekili seçimlerine yaklaştıkça 2. bölge milletvekili aday adayları da İYİ Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etmeye devam ediyor. İYİ Parti 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Buğra Kavuncu da Kağıthane İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Seçimlerin Türkiye ve partileri için çok önemli olduğuna dikkat çeken Kavuncu, İYİ Parti’nin Türk siyasetinde en kritik rol alan parti olduğunun altını çizdi.

“BİRLİKTE KAZANACAĞIZ, TARİH YAZACAĞIZ”

Ziyaret ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan İYİ Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı, “Genel Başkan Başdanışmanımız, önceki dönem İl Başkanımız, 2. Bölge Milletvekili Aday Adayımız Sayın M. Saltuk Buğra Kavuncu, ilçe başkanlığımızı ve yönetim kurulumuzu ziyaret etti. Gündemde ki konular hakkında yönetimimizle istişarelerde bulundu. Birlikte kazanacağız, tarih yazacağız. Az kaldı” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi