İstanbul Gündemi

Başkan Arzu Karaalioğlu’ndan ‘Komşum Nasılsın?’ ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından Türkiye genelinde startı verilen ‘Komşum Nasılsın?’ ziyaretleri kapsamında ilçe sakinlerinin evlerine misafir oluyor.
Başkan Arzu Karaalioğlu’ndan ‘Komşum Nasılsın?’ ziyaretleri
Haberler / Politika
24 Mart 2024 Pazar 14:52

Buluşmaların gündeminde yaklaşan yerel seçimler, ekonomi, iç politika, uluslararası ilişkiler, terörle mücadele ve Cumhur İttifakı'nın çalışmaları yer alıyor.

VATANDAŞIN SORUNLARINI VE TALEPLERİNİ DİNLİYOR

MHP’nin icraatları ve hedeflerinin anlatıldığı ziyaretlerde, sorunlar ve çözüm önerileri de listeleniyor. Başkan Karaalioğlu, “Sayın Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda “Komşum Nasılsın” temalı gönül seferimizi sürdürüyoruz. Hanelere misafir oluyor, sorunlarını ve taleplerini dinliyor, yaklaşan yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Türkiye için önemini anlatıyoruz. Türk ve Türkiye Yüzyılı için var gücümüzle çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi