İstanbul Gündemi

Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun binlerce Sarıyerli ile gönül sofrasında buluştu

Cumhur İttifakı Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu ile birlikte Ayazağaspor’un geleneksel iftar programına katılım sağladı.
Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun binlerce Sarıyerli ile gönül sofrasında buluştu
Haberler / Politika
24 Mart 2024 Pazar 13:57

Kulüp Başkanı Hüseyin Çakır’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar organizasyonuna; AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

“SARIYER İÇİN HAZIRIZ VE KARARLIYIZ”

Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve önceki dönem İçişleri Bakanımız, 28. dönem İstanbul Milletvekilimiz Sayın Süleyman Soylu ve ile birlikte, Sarıyer’imizin güzide kulübü Ayazağa Spor Kulübü'nün iftar programına katıldık. 31 Mart öncesinde bölgenin sorunları için planlarımızı ve projelerimizi anlattık. Sarıyer için hazırız ve kararlıyız” açıklamasında bulundu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi