İstanbul Gündemi

HÜDA PAR Liderinin Şeriat cevabıyla ilgili iddialar sosyal medyayı salladı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
16 Mart 2023 Perşembe 11:59

HÜDA-PAR lideri Zekeriya Yapıcı, geçtiğimiz günlerde Mehmet Akif Ersoy'un sunuculuğunu yapmakta olduğu bir programa katılım sağlanmıştı. Yapıcı'ya sorular “Şeriat istiyor musunuz?” sorusu ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcı'nın bu soruya verdiği yanıt, ortalığın karışmasına ve tüm sosyal medyanın ayaklanmasına sebep olmuştu. Yapıcı'nın bu soruya, “Sadece istemiyoruz. Şeriatı getireceğiz” şeklinde bir yanıt verdiği belirtilmişti.

HÜDAPAR LİDERİNİN “ŞERİAT” CEVABI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Katıldığı programda, “Şeriat istiyor musunuz?” sorusuna, ‘Evet’ yanıtı verdiği konuşulan Yapıcı ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Programı sunan Ersoy, böyle bir sorunun program içeriğinde sorulmadığını belirtti. Ersoy, sosyal medyada yapılan paylaşımların sahte olduğunu da belirtti. Sucu Mehmet Akif Ersoy'un yaptığı açıklamaların ardından, Zekeriya Yapıcı ile ilgili paylaşımın da silindiği biliniyor.

 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi