İstanbul Gündemi

Kılıçdaroğlu; "Hayatımızın en zor günü olacak!"

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
16 Mart 2023 Perşembe 12:09

Kahramanmaraş üssünde gerçekleşen depremin en çok etkilediği illerden bir tanesi de hiç kuşkusuz, Adıyaman olmuştu. Adıyaman'da hayatını kaybeden KKTC'li çocukların aileleri ile bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu, bölgede bulunduğu esnada bazı açıklamalarda bulundu.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Adıyaman Isias Otel'de hayatını kaybeden KKTC'li öğrencilerin aileleriyle buluşmak amacıyla yola çıkan Kemal Kılıçdaroğlu'na eşi Selvi Kılıçdaroğlu'da eşlik ediyor. Kılıçdaroğlu, aileler ile görüşmek üzere yola çıktığını belirten bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, “Yavru vatanımızın güzel evlatları, Isias Otel'de bir cinayete kurban gittiler. Aileler ile bir araya gelmek üzere, Selvi Hanım ile birlikte KKTC'ye geldik.  Yavru vatanımız, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin feryadına asla sessiz kalmayacağız. Hem Selvi Hanım'ın hem de benim hayatımızın en zor günlerinden bir tanesi olacak” açıklamasında bulundu.

 

 

Naz Aydemir - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi