İstanbul Gündemi

Beşiktaş Belediyesi’nden vatandaşlara ‘spor’ çağrısı!

Beşiktaş Belediyesi, 12 Haziran itibarıyla "Hareket Et Beşiktaş" temasıyla Beşiktaşlıları spora davet etti. Yaz ayları boyunca hafta içi her akşam Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı ve Dünya Barış Parkı’nda yoga ve pilates buluşmaları düzenlenecek.
Beşiktaş Belediyesi’nden vatandaşlara ‘spor’ çağrısı!
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Haziran 2023 Salı 08:57

Hafta içi her gün 09.00-10.00 saatleri arasında ise İsmet İnönü Spor Tesisi’nde açık havada sabah sporu etkinlikleri yapılacak.

MATINI AL GEL!

"Hareket Et Beşiktaş" etkinlikleri kapsamında vatandaşlar, yoga, pilates ve egzersiz hareketleri ile hem zinde kalacak hem de kent yaşamının stresinden uzaklaşacak. 12 Haziran'da başlayan açık alan etkinlikleri, yaz sonuna kadar devam edecek. Tüm vatandaşlar etkinliklere kendi matlarını getirerek katılabilecek.

YOGA VE PİLATES ETKİNLİKLERİ

Nefes ve hareket senkronizasyonu ile yapılan çalışmalarla bedeninizi dönüştüren yoga, kendinizle ilgili daha derin bir anlayışa sahip olmanıza katkı sağlar; bedensel, zihinsel ve ruhsal yaşantınıza denge getirir. Pilates ise kasları güçlendirmek, esnekliği artırmak ve vücudun genel sağlığını iyileştirmek amacıyla geliştirilmiş bir egzersiz sistemidir. Egzersizler minder üzerinde ya da özel olarak dizayn edilmiş aletlerle yapılır. Pilates sistemi vücudun her bölümünü çalıştırmaya yönelik farklı aktivitelere uygun egzersizler içerir.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi