İstanbul Gündemi

Bozkurtların kalesinde ağır misafir!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
5 Kasım 2022 Cumartesi 22:56

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kağıthane İlçe teşkilatı, oldukça ‘ağır‘ bir misafirlerini ağırladı. TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, Kağıthane‘de birtakım programlara katılarak açıklamalarda bulundu. 
MHP Kağıthane İlçe Başkanı Şafak Taştemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, seçimler yaklaşırken programlara ağırlık verdiklerini söyledi. Başkan Taştemir, sık sık önemli isimleri de ağırladıklarını dile getirdi. 

SİNOPLULARA ZİYARET

Başkan Taştemir, TBMM Başkanvekili Celal Adan‘ın ziyarette bulunduğunu anlatarak, 'TBMM Başkanvekilimiz sayın Celal Adan Bey, Teşkilât Başkanımız sayın Yaşar Kaba, Avrupa Yakası Bölge Başkanımız sayın Sertel Selim ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte, Sinop İli Boyabat İlçesi Kovaçayır Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde Dernek Yönetimi ve Sinoplu hemşehrilerimizle bir araya gelerek, güncel konular ve seçimler hakkında  hoşsohbet ve istişarelerde bulunduk. ' dedi. 

'SEÇİMLER İÇİN İSTİŞARE YAPTIK'

Taştemir ayrıca, 'TBMM Başkanvekilimiz sayın Celal Adan Bey,  İstanbul Teşkilât Başkanımız sayın Yaşar Kaba, Avrupa Yakası Bölge Başkanımız sayın Sertel Selim ile İlçe Başkanlığımızda, Yönetim Kurulu Üyelerimizle bir araya gelerek güncel konular ve seçimler hakkında istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.' diye konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi