İstanbul Gündemi

Buket Aydın’dan Kemal Kılıçdaroğlu’na olay gönderme!

Gazeteci Buket Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na imalı bir göndermede bulundu. Aydın’ın Twitter paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.
Buket Aydın’dan Kemal Kılıçdaroğlu’na olay gönderme!
Haberler / Politika
15 Haziran 2023 Perşembe 09:36

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, bir ATV muhabirinin ‘istifa etmeyi düşünüyor musunuz?’ sorusuna verdiği ‘Hangi kanaldan geliyorsunuz?’ yanıtını ti’ye alan Buket Aydın, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

İŞTE O PAYLAŞIM:

“Şimdi size bir fıkra anlatacağım: “Biri varmış senelerce basın özgürlüğünü savunmuş. Gazetecilere hep üstü kapalı laf söylemiş demiş ki istediğiniz soruyu soramıyorsunuz ama sizin suçunuz değil  ben gelince böyle olmayacak değişecek basın özgür olacak her şeyi soracak. Sonra seçime girmiş kaybetmiş. Bırakmak istememiş koltuğunu. Olabilir kendi seçimi. Ama sorular geliyormuş. Bir gazeteci ona istifa edecek misiniz diye sormuş. Gazeteciyi siz hangi kanaldan geliyorsunuz diye bağırarak terslemiş.” Fıkra bitti bye.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi