İstanbul Gündemi

Fatih Erbakan’dan CHP’ye salvolar! ‘CHP’nin başına kim gelirse gelsin...’

Eyüpsultan'da partisinin ilçe teşkilatınca düzenlenen programda yerel basın temsilcileriyle bir araya gelen Erbakan, CHP’yi eleştirdi.
Fatih Erbakan’dan CHP’ye salvolar! ‘CHP’nin başına kim gelirse gelsin...’
Haberler / Politika
14 Haziran 2023 Çarşamba 21:12

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Eyüpsultan'da konuştu.

ERBAKAN’IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

“Tabii Kılıçdaroğlu'nun gitmesini isteyen muhalefetin haklılık payı var. Ancak Kemal Kılıçdaroğlu da gitse, başka birisi de gelse, kim gelirse gelsin CHP'nin milletimizden bir destek bulamayacağı bu seçimlerde bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bütün çalışmalarına, muazzam bütçelerine, kendi genel başkanlarını cumhurbaşkanı adayı yapmalarına rağmen yüzde 25'i yine geçememişlerdir. CHP genetik özellikleri nedeniyle milletimizin teveccühüne mazhar olamamaktadır. Bu nedenle bundan sonra kim gelirse gelsin yine başarılı olması, iktidar olması, hatta yüzde 25'i geçebilmesi mümkün değildir. 14 Mayıs seçimlerinde bu gerçek bir kez daha ortaya çıkmıştır.”

“BİZLER İÇİN SON DERECE ÖNEMLİ BİR BAŞARIDIR”

“Bu ilk girilen bir seçim için ve rakiplerimizin sahip olduğu imkanların pek çoğundan yoksun olan bizler için son derece önemli bir başarıdır. Ayrıca beş milletvekilinin kendi seçmenimizle kendi teşkilatlarımızın alın teriyle alınmış milletvekillikleri olması son derece büyük önem arz ediyor. Başka partilerin listesinde, başka partilerin oyuyla değil, Yeniden Refah Partimizin kendi oyuyla kendi gayretiyle elde edilmiş olması son derece büyük mana ifade ediyor.

“MECLİS’TE MÜCADELE EDECEĞİZ”

“En fazla önem verdiğimiz konulardan biri önce ahlak ve maneviyat anlayışının tüm ülkemizde, bürokraside, eğitim sisteminde, müfredatta hakim olması için mücadele edeceğiz. Ahiret öncelikli nesiller yetiştiren, ahlaki ve manevi kalitesi yüksek nesiller yetiştiren bir eğitim sistemi için mücadele edeceğiz. Gayriahlaki yayınları yapan, toplumun, yeni nesillerin, gençlerimizin ahlakını ifsat eden medyanın bu durumunun düzeltilmesi, aile yapımıza, tarihimize, güzel kültürümüze uygun yayınlar yapar hale gelmesi için mücadele edeceğiz. LGBT gibi sapkın oluşumların faaliyetlerinin durdurulması ve aynı zamanda aile bütünlüğünün korunması için de Avrupa'dan ithal birtakım yuva yıkan yasaların ıslah edilmesi için mecliste mücadele edeceğiz.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi