İstanbul Gündemi

Çevre kirliliğine dikkat çektiler

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Eylül 2022 Pazartesi 17:05

Dünya Temizlik Günü adına gerçekleştirilen projeye özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Daha çevreci bir kent ve yaşam adına Beşiktaş Belediyesi olarak böyle farkındalık yaratan projelere imza atmaya devam edeceklerini belirtti.

Çok sayıda gönüllü katıldı

Beşiktaş Belediyesi, daha temiz bir dünya için çalışmalar yapan küresel çevre hareketi Let‘s Do It! ile birlikte Dünya Temizlik Günü’ne dikkat çekmek için bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında çok sayıda gönüllü Beşiktaş sahil ve Köyiçi’nde bir araya gelerek çöp topladı. Özellikle gençlerin etkinliğe yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti.

“Etkinliğimize beklediğimizden de yoğun bir ilgi gösterildi”

Let‘s Do It! Beşiktaş İlçe Temsilcisi Maide Kaba ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada Beşiktaş Belediyesi’ne sundukları imkanlardan dolayı teşekkürlerini ileterek, “Etkinliğimize beklediğimizden de yoğun bir ilgi gösterildi. Okullarımız, STK’larımız ve diğer bazı kuruluşların projemize duyarsız kalmayıp destek sunması çok sevindirici” ifadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi