İstanbul Gündemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aldığı zaferin coşkusu Sarıyer’de sürüyor

28 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi’nde Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin coşkusu Sarıyer’de günlerdir sürüyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aldığı zaferin coşkusu Sarıyer’de sürüyor
Haberler / Politika
1 Haziran 2023 Perşembe 14:27

Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu geride bırakarak oyların yüzde 52.18’in alan Recep Tayyip Erdoğan, bir kez daha Cumhurbaşkanı seçilmişti.

KUTLAMALAR GECE SAATLERİNE KADAR SÜRDÜ

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı önünde bir araya gelen binlerce Sarıyerli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kazandığı zaferi kutladı. Başkan Kurşun, vatandaşlarla birlikte horon oynadı. İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’un da katıldığı kutlamalar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

“KOMŞULARIMIZLA BİR ARAYA GELEREK TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETTİK”

İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sarıyer’in mahallelerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdikleri destekten dolayı vatandaşlara teşekkür eden Başkan Kurşun, “Yüzyılın Zaferi’nde göstermiş oldukları desteklerden dolayı Yenimahalle ve Rumeli Feneri Mahallelerimizde teşkilatımızla ve komşularımızla bir araya gelerek teşekkürlerimizi ilettik” şeklinde konuştu.

 

Yavuz Topal – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi