İstanbul Gündemi

İhsan Önder Albayrak'tan aday adaylığı açıklaması

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
27 Mart 2023 Pazartesi 18:07

Siyasi hayatında yaptığı çalışmalar ile zaman zaman gündeme gelen Opr. Dr. İhsan Önder Albayrak, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında, İYİ Parti'den İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı olacağını açıklamıştı. Albayrak, aile ve siyasi hayatına dair önemli açıklamalarda bulundu.

‘ATATÜRK’ÜN YANINDA OLMUŞ BİR BABANIN BÜTÜN ÇOCUKLARINI OKUTMUŞ VATANSEVER EVLADIYIM'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve  Mustafa Kemal Atatürk 'ten bahsederek sözlerine başlayan ve daha sonra aile ve siyasi yaşamına yönelik değerlendirmelerde bulunan İhsan Önder Albayrak, 'Düşünün ki bir doktor hayatında her şey yolunda iken neden siyasete girmeye karar verir? Siyaset nedir ve ne için yapılır? Soruları bana yönetilen soruların en başında geliyor. Ben de bu sorulara bir cevap vermek istiyorum. Atatürk'ün yanında olmuş bir babanın bütün çocuklarını okutmuş, vatansever evladıyım. Beni her zaman teşvik eden ve mesleğimde en iyisi olmam için yol gösteren bir ananın oğluyum. Devlet okullarında yetiştim ve yeri geldiği zaman devletine olan borcun ödenmesi gerektiği bilincine sahip olan bir Türk'üm.  Bütün çocuklarını en iyi okullarda okutmaya gayret gösteren -gururla söylüyorum Koç Okulları-  her birine, kim nereye giderse gitsin siz burada kalıp vatanınıza hizmet edeceksiniz ve onların da bir Vatansever olarak yetişmesini sağlayan bir babayım…' dedi.

‘İNANIYORUM Kİ ÇOK İYİ ŞEYLER BAŞARACAĞIZ’

Vatandaş olarak aldığı ve alması gerektiğini düşündüğü sorumluluklarından bahseden  ve 3,5 yıl sürdürdüğü ilçe başkanlığı görevi ve Milletvekili aday adaylığı sürecine yönelik düşünceleri belirten Albayrak,  ‘Bu zamana kadar üstlendiğim bütün misyonların getirdiği sorumluluklar gereğince, Vatanıma olan sorumluluğunu ödeme fırsatı bulan bir vatandaş olarak; Genel Başkanımız Meral Akşener saflarında İYİ Parti’min kuruluşundan beridir İstanbul İl Yöneticisi ve sonrasında da İstanbul Tuzla İlçe Başkanı olarak demokrasinin ülkemize yerleşebilmesi adına görevimi sürdürmeye devam ettim. Şimdi ise, sıra görevi bir üst mertebede gerçekleştirmeye geldi. Sizlerin Teveccühhü ile bu göreve talibim. İnanıyorum ki çok iyi şeyler başaracağız. Allah utandırmasın…' dedi.

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi