İstanbul Gündemi

İLİM VE FAZİLET VAKFI GELENEKSEL İFTARINDA BULUŞTU

Player yükleniyor...
Haberler / Eğitim
4 Haziran 2018 Pazartesi 05:20
İlim ve Fazilet Vakfı her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. Fazilet Eğitim Kurumları Üsküdar Fıstıkağacı Kampüsü´nde yapılan program, yaklaşık 800 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
 
 
İftar programına, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İlim Fazilet Vakfı Başkanı Mahmut Ekşi, vakfın kurucu üyeleri, okul personelleri, öğrenciler ve aileleri iştirak ettiler.
 
 
İftar yemeğinden sonra yapılan yemek duasının ardından konuşmalarını gerçekleştiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ramazan Ayı´nın anlam ve önemine değinerek, programı organize eden başta İlim ve Fazilet Vakfı´nın Başkanı Mahmut Ekşi´yle vakıf kurucu üyelerine teşekkürlerini iletti.
 
 
BAŞKAN MAHMUT EKŞİ: "1453 VE ÇANAKKALE RUHU´NU BENİMSEYEN NESİLLER YETİŞTÍREN KURUM OLDUK"
 
 
Başkan Türkmen´in ardından konuşmasını gercekleştirmek üzere mikrofona gelen İlim ve Fazilet Vakfı Başkanı Mahmut Ekşi, kurmuş oldukları kurumda 120 öğretmen ve 80 çalışanı ile birlikte güzel bir uyum içinde çalıştıklarını belirterek, "Kuruluşumuzdan bu yana gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda; Allah´ını ve Peygamber´ini seven, 1453 ve Çanakkale ruhunu benimseyen, bunun yanısıra günümüzün bilim ve ilimlerinden eğitim alarak devletini, milletini, vatanını seven ve bu duygularla birlikte manevi değerlere sıkıca bağlı nesiller yetiştirmeye özen göstermeyi ilke edinmiş bir kurum olduk. Ayrıca şimdiye kadar 6000´in üzerinde verdiğimiz mezunlardan da aldığımız sonuçlarla her zaman gurur duyduk. Okullarımızda okuyan, mezun olan ve bu kurumda çalışan görevlilerimizden, vatanına, bayrağına, devletine ve milletine karşı ihanet düşüncesinde ve davranışında olan hiç kimse olmamıştır" dedi.
 
 
"ÜLKEMİZDE DÜNYADA YARDIMA MUHTAÇ MAZLUMLARI UNUTMAMAMIZ GEREKİYOR"
 
 
Konuşmasına Dünya Yetimler Haftası olması sebebiyle haftanın anlam ve önemine değinerek devam eden Mahmut Ekşi, " Dünya Yetimler Haftası insanlık adına dair çok düşünülmesi gereken bir hafta. Şuanda biz burada ve evdeki sofralarımızda yemeklerimizi rahat rahat yerken ve sevdiklerimizle birlikte olurken, ülkemizde ve dünyanın bir çok yerinde yetim olan ve yardıma muhtaç mazlumların bulunduğunu unutmamamız gerekiyor. İmkanı olan her bireyin, bu kardeşlerimize maddi ve manevi yardımcı olmayı düşünmesi gerekmektedir" diyerek konuşmasını tamamladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi