İstanbul Gündemi

İmamoğlu’ndan Belediye Başkan Adayı Aykut Erdoğdu’ya destek çağrısı! ‘Aykut Erdoğdu'ya oy istemeye hazır mıyız?’

İftardan sonra Ümraniye’yi ziyaret ederek CHP Belediye Başkan Adayı Aykut Erdoğdu ile bir araya gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Ümraniyeliler yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Halk selamlayan İmamoğlu, “Aykut Başkanla güç birliği yapıyor, ortak akıl mekanizması kuruyoruz” dedi.
İmamoğlu’ndan Belediye Başkan Adayı Aykut Erdoğdu’ya destek çağrısı! ‘Aykut Erdoğdu'ya oy istemeye hazır mıyız?’
Haberler / Politika
27 Mart 2024 Çarşamba 14:10

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ümraniye’de yapmak istediği ilçe turu, yurttaşların yoğun ilgisi nedeniyle 2 farklı noktada halk buluşmalarına dönüştü. İmamoğlu’na CHP Belediye Başkan Adayı Aykut Erdoğdu da eşlik etti.

“BİZİ MOTİVE ETMEK İÇİN TOPLANMIŞSINIZ”

İlçe turu olarak planlanan Ümraniye etkinliği, böylece halk buluşmasına dönüştü. Vatandaşların sevgi gösterilerini karşılıksız bırakmayan İmamoğlu ve Erdoğdu, coşkulu kalabalığa birer konuşma yaptı. Vatandaşların ilgisinden duyduğu memnuniyeti, “Hakkınızı helal edin. Vallahi ne diyeyim? O kadar minnet doluyum ki, teşekkürleri bir borç biliyorum. Çünkü biz, bu akşam, Aykut Başkanımla birlikte, İlçe Başkanımızın çizdiği bir güzergahta, sizleri otobüsle selamlayacaktık. Ama siz, muazzam bir karşılamayla tabiri caizse, bizi motive etmek için toplanmışsınız” sözleriyle dile getirdi.

“İSTANBUL'UN TAMAMINDA KARDEŞÇE BİR YAŞAM VADEDİYORUZ”

Belediye Başkan Adayı Aykut Erdoğdu’ya destek isteyen İmamoğlu, “Sevgili dostum Ümraniye Belediye Başkanı adayımız, benim sevgili dostum Aykut Erdoğdu'ya Ümraniye'de oy istemeye hazır mıyız? İkincisi; şimdi biz, çok uzun zamandır birlikte siyaset yapıyoruz. Dertleşiyoruz, tartışıyoruz, fikirlerimizi çatıştırıyoruz. Niye biliyor musunuz? Doğru yolu bulmak için. Bizim birbirimizle olan anlayışımız şu şekilde. İnanılmaz deneyimli bir insan Aykut Bey, kendi mesleğinde ve eğitiminde. Benim de kendi sürecimde deneyimlerim var. Deneyimlerimizi bir araya getirip, güç birliği yapıyoruz. Ortak akıl mekanizması kuruyoruz. Onlar bile, AK Partili hemşehrilerim bile, onları kendine getirmek için, Ümraniye'de Aykut Erdoğdu Başkanıma, İstanbul’da da bu kardeşinize oy verecek göreceksiniz. Biz size, şunu vaat ediyoruz: Bu şehirde, Ümraniye'de, diğer ilçelerimizde, İstanbul'un tamamında kardeşçe bir yaşam vadediyoruz” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi