İstanbul Gündemi

İş insanı Görken yeni göreve hazırlanıyor!

Player yükleniyor...
Haberler / Ekonomi
3 Kasım 2022 Perşembe 14:48

Girişimci İş İnsanı Lider Trafik - HLS Filo - ADK Araç Değer Kaybı Online Yönetim Kurulu Başkanı Halis Görken, İstanbul Ticaret Odası (İTO) 26 nolu Taşıt Kiralama İlgili Hizmetler Komite seçimlerine adaylığını koydu. 
Seçimler, 9 Kasım Çarşamba 08,00-17,00 saatleri arasında İstanbul Fuar Merkezi‘nde yapılacak. 

'EN BÜYÜK AMACIM GÜZEL İŞLER BIRAKMAK'

Görken konuyla ilgili yaptığı açıklamada, birçok STK‘da ülkeye katkı sunabilmek amacıyla görev aldığını söyledi. 
Amacının her zaman ülkeye ve millete daha faydalı olmak olduğunu dile getiren Görken, 'Arkamızdan hayırla anılmak, insanlarımızın faydalandığı güzel eserler bırakmak hayattaki en büyük amacım. Eğer bunu yapabiliyorsam ne mutlu bana. Bunu başarabilmek benim en büyük zenginliğim.' dedi. 
Görken, şimdi de İTO‘da yeni bir göreve talip olduğunu anlatarak, 'Attığınız her oy çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için. Çocuklarınıza iyi bir meslek bırakmak istiyorsanız oyunu kullan.' diye konuştu. 

HALİS GÖRKEN KİMDİR? 

Girişimci İş İnsanı olarak bilinen Halis Görken, 1974 kars doğumlu. Birçok STK‘da görev yapan Görken, halihazırda Lider Trafik - HLS Filo - ADK Araç Değer Kaybı Online Yönetim Kurulu Başkanlığının yanı sıra İTO 26. Komite Asil Üyelik görevini de yürütüyor.
Görken ayrıca adli bilirkişilik yaparken, Çekmeköy Sanayisi ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) Başkan Yardımcılığını da yapıyor. 
Halis Görken‘in ayrıca kaleme aldığı 'Halisane Liderlik' isimli kitabı da bulunuyor. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi